loading...

juni 20, 2019

Milieuvriendelijk papier

Milieuvriendelijk papier

Hoewel er veel te zeggen valt over duurzaam produceren van drukwerk gaan wij het in dit bericht hebben over onze mogelijkheden van eco-papiersoorten. In ons assortiment hebben we o.a. BioTop papier, PaperWise en Kraftpapier. Met deze milieuvriendelijke papiersoorten ben je lekker groen bezig!

BioTop
Gemaakt van gerecycled materiaal, chloorvrij gebleekt en bevat geen optische witmakers.
BioTop heeft een natuurwitte tint wat rustig voor de ogen is. De leesbaarheid van jouw tekst is prettig op dit papiersoort. Een perfecte natuurlijke en biologische uitstraling!

Toepassing: visitekaartjes, folders, flyers, kaarten, menukaarten.

PaperWise
Wat een mooi idee om landbouwafval te gebruiken voor het maken van dit papier. We willen immers minder verspillen en als je afval kunt hergebruiken zijn we met z’n allen goed bezig. De subtiele papiervezels en de crèmekleur geven jouw drukwerk een natuurlijke look.  In het ontwerp van de bedrukking moet je dan wel een beetje rekening houden met dat kleuren iets donkerder uitvallen. Dit papiersoort is verkrijgbaar in verschillende diktes.

Toepassing: Flyers, folders en brochures

Kraftpapier
Deze papiersoort gemaakt van gerecyclede papierpulp heeft een duidelijk zichtbare vezelstructuur. Geef je print- en drukwerk een mooie stoere en organische uitstraling. Je kunt Kraftpapier ook bedrukken met witte inkt. Ook bij dit papiersoort heb je te maken dat kleuren iets donkerder uitvallen dan op wit papier.

Toepassing: Placemats, flyers, folders, visitekaartjes, menukaarten, fotomapjes

Heb je vragen over bovenstaande of wil je een bestelling plaatsen en gebruikmaken van een milieuvriendelijk papiersoort, neem dan contact met ons op.

Snel mailen, bellen of appen

Opsmaak Vormt, maker van mooie dingen, geeft vorm aan drukwerk en printproducten.

Posted in eco, milieuvriendelijk, papier, Print, Print & drukwerkTaggs: