loading...

FAQ

FAQ

Wat bedoelen jullie met dunne, normale en stevige flyers?

We hebben gekozen om niet altijd in gramsgewichten te communiceren. Met de dunne flyers heb je nog steeds een mooie flyer in handen maar is de goedkoopste in deze reeks. Met normale flyers heb je een standaard gramsgewicht die net even wat beter aanvoelt. De stevige flyer voelt gewoon lekker stevig maar is nog steeds niet een heel zwaar gramsgewicht. 

Dunne flyers worden gedrukt op 135 grams glanzend of mat papier (gesatineerd mc/silk mc)
Normale flyers worden gedrukt op 170 grams glanzend of mat papier (gesatineerd mc/silk mc)
Stevige  flyers worden gedrukt op 250 grams glanzend of mat papier (gesatineerd mc/silk mc)

Waarom is soms de prijs voor bijvoorbeeld 1000 stuks lager dan voor 500 stuks?
Dit heeft te maken een omslagpunt van digitaal of offset waarbij het voordeliger is om

Ik zie mijn product niet staan… Maken jullie ook opdrachten op maat (maatwerk)?
Wij geven vorm aan een gevarieerd pakket aan opdrachten voor verschillende klanten. Maatwerk is een groot onderdeel van onze werkzaamheden. Onze standaard producten worden gecombineerd gedrukt waardoor de prijzen scherp blijven. Uiteraard geven wij voor beide productiemethoden dezelfde aandacht en services.

Hoe lever ik mijn bestanden aan en worden deze nog gecontroleerd?
Grote pdf bestanden kun je via wetransfer.com versturen. Kleine bestanden kunnen ook gemaild worden. Zodra het bestand binnen is zullen wij dit eerst handmatig controleren op een aantal punten. Nadat de eerste controle oke is zal het systeem ook nog een 2e technische controle uitvoeren waarbij we bijvoorbeeld kunnen zien of er lage resolutie beelden zijn gebruikt.  

Wat is maatwerk en wanneer spreek je van een standaard productie?
Maatwerk:
We leveren werk op maat. Hoewel er tegenwoordig veel mogelijk is in ons standaard productieproces wijken we in sommige gevallen uit naar een maatwerk productie. Dit kan te maken hebben met de vraag naar een papiersoort wat niet voorkomt in het standaardproces, een afwijkende afwerking of formaat etc.. In het standaardproces worden er producties gecombineerd. Hier hebben we dan minder invloed op de uitvoering van de controle van kleuren en positie. Wil je drukwerk waarbij er een aantal zaken zoals kleur heel kritisch zijn dan wijken we uit naar een maatwerk productie. Dan hebben we de volle aandacht voor jouw drukwerkproductie.
Standaard productie:
Met standaard producties bedoelen wij de producties die veelal met andere opdrachten gecombineerd worden. Voordeel door te combineren is dat we de prijs scherp kunnen houden. Het druk- of printwerk wordt gedrukt volgens de standaard waarden en zal gewoon goed zijn. We houden rekening met kleine afwijkingen in kleur of marges en door onze ervaringen met dit werk zullen we scherp zijn door de bestanden goed te checken op ‘veilige marge’ en afloop marge’.